25 Ocak 2015 Pazar

Chloe Parfüm Yorumlarım

Merhabalar !

Parfüm merakı hepimizde var değil mi ? Bazılarımız yıllarca aynı kokuyu kullanır artık üzerindeki parfüm imza kokusu olmuştur onun. Bazıları da benim gibi maymun iştahlıdır, sürekli parfüm değiştirir. Sanırım burcumdan dolayı çabuk sıkılma gibi bir huyum var. Çok büyük hevesle aldığım şeylerden, başladığım işlerden çabucak sıkılırım.

Parfüm mevzusu binlerce zevki içinde bulunduran geniş bir dünya. Benim tercihlerim genelde hafif, çiçeksi parfümlerden yana olur. Şu güne kadar kullandığım bütün parfümler de çiçeksi kokulardır.

Birgün arkadaşımla alışveriş merkezinde dolaşırken, parfüm mağazasına girdik. Ben daha önce hiç denemediğim Chloe parfümü denemek istedim ve tek kelimeyle ba-yıl-dım ! 1 dakika içinde aşık oldum kendisine.

Açık parfümerilere baktık o kadar para vermemek için ancak hiçbir marka o kokuyu tam olarak tutturamamıştı. Çaresiz Chloe almak yolu göründü...





Peki neymiş bu Chloe bakalım :

Chloé Signature Chloé çeşitli ve zengin karakterlere sahip olan kadınları temsil ederler. Taze ve feminen Chloé kadınının bağımsızlığını, yaratıcılığını ve güvenini yansıtır, tamamen doğal olan bir şıklıkla özgür ruhlara hitap eder. Chloé modası ise oyunbaz ve beklenmedik fikirleri dişiliğe dönüştürürken, kokuları da aynı etkiyi yaratıyor. Fresh ve kadınsı kokusuyla tümüyle kendinizi özgür hissettiriyor. 
Ürün İçeriği : İçerisinde bulunan şakayık, meyve ve baharı süsleyen frezya çiçeği notaları ile canlılığı yansıtıyor. Flörtöz kalp notalarında gülün duyusal ve zengin yanları, çiçeğin kadifemsi içeriğinden türetilmiş olarak açığa çıkarılıyor. Gül notasına, manolya ve vadi nilüferinin notaları eşlik ederken; bal, sıcak amber ve şık cedar ağacının esintileri de hafifçe hissediliyor. Bu karışım, Chloé kadınının şıklığını tanımlıyor ve Chloe kadınını karakterize ediyor.




Instagramda http://instagram.com/syayayuruyen hesabı sayesinde Chloe parfümüme kavuştum. Kendisi orjinal tester parfümler satıyor ve çok uygun fiyata veriyor. Tugba Tunckaya Fashionfromsmyrna gibi bloggerlar da kendisinden alışveriş yapıyor. Ben parfümümden çok memnun kaldım ve kullanmaya kıyamıyorum. Tam bir temizlik ferahlık kokusu :)

Eğer siz de Chloe ya da başka bir parfüm almak isterseniz mutlaka hesaba göz atmayı unutmayın !





Sizin ilk görüşte vurulduğunuz parfümler neler ?
Görüşmek üzere, güzel kalın !


12 yorum:

  1. Merhaba, instagramdan takipteydim zaten :) Şimdi burdan da takipteyim, bana da beklerim ;) Sevgiler…

    YanıtlaSil
  2. Luxurysecondhandd olarak instagramda sayfama beklerim. Chloe imza bir parfumdur. Dogru tercih👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar esra. Kesinlikle ayni düşünüyorum chloe hakkinda :)

      Sil
  3. Syayayuruyen hesabı iptal.mi oldu kapatıldı. Mi

    YanıtlaSil
  4. Syayayuruyen hesabı iptal.mi oldu kapatıldı. Mi

    YanıtlaSil
  5. Blogumu yeni açtım :) Göz atarsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen bakıyorum :)

      Sil
    2. Merhaba Syayayuruyen hesabı kapatıldımi bulamadim

      Sil
  6. Merhabalar geliyorum :) sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Syayayuruyen hesabı kapatıldımi bulamadim siz nereden alıyorsunuz artik

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için değerli, teşekkürler.