26 Kasım 2014 Çarşamba

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Herkese merhabalar!

Soğukların kendini iyice hissettirdiği şu günlerde hepimizi kat kat giyinme telaşının yanı sıra koyu makyajlar yapma hevesi de sardı. Tabi o kadar makyajlar yapıldıktan sonra bence en zahmetli yanı olan temizleme işi de kaçınılmaz oldu.

Ben de bugün ikinci şişesine geçtiğim  uzun süredir aramızda bulunan Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyunun yazısını yazmak istedim.






Öncelikle bu yazıyı yazarken kendime şunu soruyorum. Bu temizleme suları olmadan biz ne yapıyorduk yahu? Hatırladığım kadarıyla Diadermine markasının bir temizleme sütü vardı bende, onunla temizleyip temizleme jeliyle yıkıyordum.

Temizleme suları hayatıma gireli 4,5 sene oldu. Öncelikle meşhur kızımız Bioderma H2O ile tanıştım ve senelerce sadakatimi koruyup devam ettim. Biodermanın online eczane sitelerinde ikincisi bedava kampanyaları çok güzel oluyor. Uygun fiyata geliyor ürünleri. Ancak her zaman olduğu gibi bir üründe sabit kalamama huyum baş gösterdi ve Biodermadan sıkılıp farklı heyecanlar aramaya başladım. 10 TL lik indirimli fiyatını da görünce Garnieri attım sepete.

Şu an ikinci şişeme geçtiğim için yorumlarımı daha sağlıklı yapabilirim diye düşünüyorum. Bu bir karşılaştırma yazısı elbette değil ama hayatı boyunca sadece iki markanın temizleme suyunu kullanmış bir insan ister istemez karşılaştırma yapmak zorunda kalıyor maalesef :(

Garnier temizleme suyunun vaadettiği yüz göz ve dudak temizliği.Ben aslında gözlerime yoğun makyaj yaptığımda mutlaka çift fazlı bir göz makyajı temizleyiciyle temizler sonra yüzümü temizleme suyuyla temizlerim. Garnierda da böyle yapıyorum. Ancak şöyle bir durum var ki ne zaman o garnier suyuna batırılmış pamuk gözüme değecek olsa gözüm yanıyor :( Biodermada hiç böyle bir durum yaşamamıştım. Fazla bir yanma değil ama yine de rahatsız edici...

Verdiği temizleme hissi güzel. Zaten ben yüzümü sildikten sonra mutlaka temizleme jeliyle yıkıyorum. Bazen bu işlem gözümde o kadar büyüyor ki çoook üşeniyorum ama ne olursa olsun makyajımı temizlemeden yatmamaya özen gösteriyorum.

Sonuç olarak çoğu yerde okuduğunuz çok yazılan çizilen bir ürün olduğunu biliyorum. Gratis ve Watsons indirimlerinde 9-10 lira gibi bir fiyata geliyor. Ürün 400 ml ve hergün makyaj yapmama rağmen (ben 3 pamuk kullanıyorum) bana 2,3 ay rahat gidiyor. Yapısı bildiğimiz su gibi içerisinde araştırmalarım sonucunda cilde zarar veren bir madde göremedim. Biodermayla hemen hemen aynı içeriğe sahip. Sadece Bioderma göz makyajı konusunda daha başarılı ve cilt makyajını temizlemede de bir tık daha önde.

Siz de Bioderma ya da başka markaların temizleme suyunu kullanıp henüz bunu denemediyseniz uygun fiyatı için tavsiye edebilirim. Yoksa aman aman bir ürün değil, denemediyseniz de bir şey kaybetmediniz :) Ben sanırım bundan da sıkıldım tekrar Biodermaya dönebilirm elimdeki şişe bitince.

Siz bu ürünü kullandınız mı, yorumlarınız neler ?

Güzel kalın :)

4 yorum:

  1. Merhaba :) Koyu göz makyajlarımı çıkarmada eksik kalsa da makyajımı temizlememde kesinlikle garnier i kullanıyorum.Ben de ilk Loreal inki ile başlamıştım.Fakat ondan sonra Garnier'den vazgeçemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben koyu goz makyajlari icin cift fazli goz makyaji temizleyicilerini kullanıyorum. Aksi halde dediginiz gibi basarisiz oluyolar :)

      Sil
  2. Açıkcası ben pek başarılı bulmadım :( Göz kalemlerini iyi çıkarmıyor göüzümü yakıyor 5-6 aydan uzun süredir rafta...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa :/ cilt tipiyle ve goz hassasiyetiyle alakali olabilir tabi ki

      Sil

Yorumlarınız benim için değerli, teşekkürler.