4 Ekim 2014 Cumartesi

Sonbahar Dosyası & Botlar-Bootieler

Mutlu bayramlaaaar! Siz kavurmalarınızı götürürken ben bilgisayar başında blogda başlattığım 'Sonbahar Dosyası' postlarına bir yenisini ekledim.Sonbaharın olmazsa olmazları botlar-bootieleri incelemeye aldım. Haydi birlikte bakalım !








Siyah ve deri olmadan bot dosyası olur mu, tabi ki hayır! Özellikle bilek pantolonlarla çok şık duran bu modeli mutlaka ayakkabılarınız arasına katın. Siyah deri ceket, beyaz bir tişört ve skinny jean. Kurtarıcı kombininizin altına siyah deri topuklu botunuzu giydiniz mi basit bir şekilde stil-girl olmanız işten değil :) Yalnız dikkat bacak boyunuz kısaysa sizi daha kısa gösterebilir !









Yağmurda çamurda topukluyla uğraşamam,ayaklarım sıcacık dursun ama rahatım bozulmasın diyorsanız düz taban botlar tam size göre. Asker postalları olarak bildiğimiz bu modelin düzü yerine ruganı da iyi bir fikir olabilir. Siyah,yeşil,sütlü kahve vb. sonbahar renkleri kabanlarla çok iyi gidecek. Boyunluk takmayı unutmayın !












İşte benim sonbaharda en sevdiğim renklerden ikisi. Vizon ve zümrüt yeşili. Bu ayakkabıları hala edinmediyseniz mutlaka deneyin. Rahatlığına bayılacaksınız. Ister skinny jeanle ister sonbaharlık çiçekli bir elbiseyle kombinleyin. Üstelik ayakta duruşu da harika, diğer botlar gibi ayakları büyük göstermiyor.








Sneakers bot modelleri birkaç yıldır hayatımızda. Ben henüz denemedim ama birçok moda blogunun kombininde çok çok çok beğendiğimi söyleyebilirim.Hem spor hem şık olmak istediğiniz zamanlarda ayağınıza geçirebilirsiniz. Bu botların bacak boyunuzu uzun gösterdiğini biliyor muydunuz :)







Vee sona sakladığım süet botlar, topuk boyu rengi modeli tam istediğim gibi ! Sanırım daha fazla dayanamayıp bu sezon bu rengini ya da bordo rengini botlarım arasına alacağım. Sizin sonbaharda bot seçimleriniz neler ? 

Bir sonraki sonbahar dosyası postunda görüşmek üzere,

güzel kalın :)

4 yorum:

  1. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim takipteyim.
    Bana da uğrarsanız sevinirim :)
    http://modadusleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. en sondaki süet kahve botu nerden alabiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam okarak markasini bilmiyorum ama bershkaya bakabilirsiniz cok yakin bir model ve renk var orda :)

      Sil

Yorumlarınız benim için değerli, teşekkürler.