31 Ekim 2014 Cuma

Bitenler&Çöpe Gidenler

Bir bitenler yazısıyla daha karşınızdayıııııım ! Instagramda paylaştığım bitenler yazılarına blogda da yer vermeye karar verdim. Hem bulunsun hem de detaylı okumak isteyenler burdan okusun diye. Geçelim yorumlara;









• Perfect purity ağız calkalama suyu cok cok memnunum @gratistr de 3.90 gibi bir fiyata satilan urun kullandiklarim arasinda en iyisi listerine kadar keskin değil. Stokta bir tane daha var ancak su anda colgate optik white serisinin suyunu kullanıyorum. Görürseniz mutlaka sepetinize atın çok bereketli bir ürün


•Pantene argan yagli sac kremi normal bir sac kremiydi aman aman bir etkisi yoktu tekrar almam. Şampuan ve saç kremi konusunda işte budur dediğim ürünler yok. Her zaman farklı şeyler deniyorum

•Bioderma sebium h2o. Sensibiodan kutu kutu bitirdikten sonra bir de bunu deneyim deyip almistim. Gozlerimde kullanmaya cesaret edemedim sadece yuzumde kullandım (iceriginden dolayi). Güzel temizliyordu ancak sensibio kadar yumuşak değil gergin bir his birakiyordu.Şu an garnier kullaniyorum bitince bioderma sensibio alınacak. Online sitelerde Bioderma ürünleri daha uygun fiyata bulabilirsiniz kızlar!

•Benri aseton her cesidini denedim tekrar tekrar alırım. Bulamazsam şelale marka asetonu da seviyorum onunla devam ederim :)

•De Amaour açık parfum kenzo flowers kokusuydu. Evde bulunca havalar da soguyunca kullandim bitti. Bu markanın acik parfumlerini sevmiyorum fazlasıyla alkol kokuyor. Önerdiğiniz,memnun kaldığınız bir açık parfüm markası varsa yorum bırakabilirsiniz 

•Urban argan yagli şampuan ve sac kremi. Bu markanin neresi bu kadar ovuluyor anlamiyorum hicbir etkisi yok bildiginiz şampuan ve sac kremi, ben farklı bir etkisini göremedim.

•Nivea black&white deodarant gercekten leke bırakmıyor tam boyunu almayi düşünüyorum. Nivea deodarant konusunda başarılı bir marka.

•Nivea dusta vucut kremi iste buna bayıldım!Buldugum yerde tam boyunu kapmayı düşünüyorum. Duştan sonra krem sürmeye üşenenlere birebir !

• Benri yuz fircasi onceki gonderilerimde memnun kaldigimi soylemistim yaklaşık 3ay kullandım bence vadesi doldu. Bununla ilgili bir post hazırlayacağım mutlaka, cildini derinlemesine temizlemek isteyen herkes denemeli !

•burts bees balli dudak balmi kokusu igrencti, bununla ilgili blogda post mevcut, tekrar almam nivea lip balm foreveremoji

•babe spf 50 gunes kremi bunu erkek arkadaşım kullandi sanirim memnun kalmış sonuna kadar kullandığına goreemoji 

•nadixa sivilce kremi.direkt çöpe gidiyor ise yaramıyor maalesef. Dermatologlar her sivilce vakasında özellikle ve ısrarla bu kremi yazıyor nedense!

@organiqueturkey body peelingleri cok sevdim ancak slim serumun aciklamasinda kizariklik olusturabilecegini okuyunca cesaret edemedim. Ürünlerin detaylı bilgilerine ve fiyatlarına organiqueturkey sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bitenler bu kadardı. Yılbaşına kadar kozmetik diyetindeyim ancak indirimlerde kendimi tutamadığım da oluyor. Az ve öz ürünler almaya çalışıyorum. Elimdeki ürünleri bitirmeye ve stokçu ruhumu yenmeye çalışıyorum. Bir sonraki bitenler postunda görüşmek üzere,

güzel kalın!

3 yorum:

  1. Ben de indirimlerde kendimi tutamiyorum ama pazartesi gunu ciddi bir kozmetik diyetine baslamaya karar verdin artik. Al al nereye kadar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kozmetik diyetindeyim ihtiyacım olan hicbiseyi almamaya çalışıyorum ama bu tarz indirimler zorluyo insanı:)

      Sil
  2. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için değerli, teşekkürler.