7 Temmuz 2014 Pazartesi

Uzun Zamandır Nerelerdeydim-Elseve Mucizevi Saç Bakım Yağı Yorumları

Herkese uzuuuun bir süre sonra merhabalar. Bildiğiniz gibi bu blogu büyüüük bir hevesle açmıştım. Deneyimlerimi sizinle paylaşmak yorumlarımı aktarmak yorumlarınızı almak için. Hevesim kırılmış değil. Ancak bu 3 aylık süre içinde uzak kaldık. Bu 3 ay içinde ne yaptın derseniz; aslında hep buralardaydım. Instagramda fazlasıyla aktiftim. Instagram çok kolay geliyor, fotoğraf yükleyip altına bir yazıyla hemen hallediyorsunuz ama burası öyle değil.
Blog yazmak göründüğünden daha da zormuş.
Bu 3 ay içinde bazen çok mutlu oldum bazen çok üzüldüm, hayalkırıklıkları yaşadım. Çok sevindim, çok ağladım. Çok ders çalıştım. Okuduğum bölüm -hukuk biliyorsunuz- gereği sınavlarım çok ağır geçti, gerçi her bölümün kendine göre zorluğu var ama bu yıl fakültemize gelen yıllık sistem ve çan not sistemi bizi çok yordu, bocaladık.
Neyse kızlar, burada ders muhabbeti yapacak değiliz bu güzel tatil günlerinde. Artık daha sık blogdayım ve aklımda güzel bir blog çekilişi var. Ayrıca güzel ve büyüüüüük de bir blog etkinliği yapacağız Ankaralı bloggerlarla inşallah, planlara çoktan başladım :)

Konuyu çok uzatmadan yorumlamalara geçelim :)

Instagramda paylaştığım fotoğraflarda saçlarımın çok canlı durduğunu söyleyenler olmuştu. Saç bakım rutinim bundan sonraki yazım olsun mu ne dersiniz ? :)

Saçlarım yağlanmaya müsait ve ince telli. Saçlarımı bu zamana kadar iki yılda bir boyadım, kahvenin tonlarına, siyaha,karamale tekrar siyaha. En son siyah olan saçlarım aktı ve açık kahve gibi bir renk çıktı ortaya. Uzun bir süre de boyatmayı düşünmüyorum çünkü boya, özellikle de açma işlemi saçı fena yıpratıyor. Bunlardan saç bakım rutinimde görsellerle birlikte uzun uzun bahsedeceğim.

Yıpranan saçlarım banyo sonrasında kolay açılmıyordu. Ayrıca saçlarımı çok yıprattığım için saç bakım yağlarına da fazlasıyla merak salmıştım. Duş öncesi kullanılan saç bakım yağları ilgimi çekmişti. Duş sonrasında da Gliss spreylerden kullanıyordum.


Avonun argan yağı ve Gliss bittikten sonra, Gratiste aylaaaaar önce yüzde elli indirimle kaptığım bu Elseve yağ ile tanıştım. Duştan sonra saçlarımı taramadan önce bundan iki pompa tüm saç uçlarıma sürüp saçlarımı tarıyorum, hem çoooook kolay açılıyor hem de mis gibi kokuyorlar.







Ben önce sarı kapaklı olanla başladım, bu normal saçlar için.







Bir sonraki indirimde ise kırmızı kapaklıyı aldım, sarıdan da memnundum ama kırmızı kapaklı olan boyalı saçlar içinmiş. Boyalı saçlar için olduğuna göre daha çok bakım yapar diye düşünmüş olabilirim hehehe :)

Bu yağları ister duştan önce saçınıza sürüp bekletip duşta durulayarak, ister duştan sonra kolay açılsın diye, isterseniz saçınız kuruyken elektriklenmesini kabarmasını önlemek için kullanabilirsiniz. Ben 3 yöntemi de denedim güzel sonuçlar elde ettim.Üstelik ürün gerçekten çok bereketli, benim saçlarım uzun saç kategorisinde bir saçtır ve iki pompa yağ yetiyor. Yağ denilince aklınıza aman Allah'ım bunu sürdükten birkaç saat sonra inek yalamışa dönmeyelim Sultan diyebilirsiniz, haaaayıııırrr, dönmüyorsunuz. Dediğim gibi benim saçlarım ince telli ve hemen yağlanmaya müsait olmasına rağmen hiç extra yağlanma yapmadı. Elimi saçlarıma götürdüğümde ayyyy yağ sürmüştüm gördünmü bak nasıl geldi elime demedim, üstelik mis gibi kokması da cabası.

Fiyatı normalde 19.90. ama gratis,rossman,watsons ve bazı marketlerde yüzde elli indirimle 10 TL gibi bir fiyata bulabilirsiniz.

Eğer hala denemediyseniz kesinlikle tavsiye ediyorum, alınız, aldırınız efendim.

Saç bakım rutinim bir sonraki yazı olacak ama şunu da belirtmem gerekiyor ki her ürün gibi, ürünün verimini ilk kullanımda alamıyoruz maalesef, bir süre kullanmak gerekiyor. Ben bu ürünü 3. kullanmamda falan herkes saçların ne kadar güzel parlıyor diyordu. Bu durum saç tipinize göre değişebilir. Ayrıca sadece bir yağdan da medet ummayınız efendim, saçınıza bakınız :) Neyse saç bakım konusuna dalmayalım bir sonraki yazıya saklayalım kendimizi :)

Okuduğunuz için çok teşekkürler,
güzel kalın.

21 yorum:

  1. Sarı kapaklısını bende kullanıyorum,çok memnunum.Saç bakım rutini yazınızı merakla bekliyorum.Saç önemliii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kullanıp memnun kalmayan görmedim, yazıyı yazmaya başladım bile, en kısa zamanda blogda olacak, bence de bi kadının saçları onun imzasıdır :)

      Sil
  2. benim saçım dalgalı ve kalın telli kullanmam uygun olur mu acaba ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki kullanabilirsiniz. Her sac tipi icin uygun :)

      Sil
  3. Ya benim aldığımın kapağı mor renkli.Ama hiç çeşitler arasında mor kapaklı gösterilmiyor.Neden acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hic bilmiyorum. Mor kapakli secenegini gormedim daha önce

      Sil
    2. mor kapaklısı yeni çıkmış diğerleriyle aynı zaten kokusu dahil

      Sil
    3. Ben mor renklisini kullaniriyorum cok memnunum ayni farki yok onarici o da bence sende kullan

      Sil
  4. Merhabalar teşekkür ederim bakiyorum hemen blogunuza :)

    YanıtlaSil
  5. Peki bu size kaç ay yetiyor

    YanıtlaSil
  6. DOA Kozmetiğin argan yağını uygun fiyata deneyin. Saf argan yağının faydalarının saçlarınızı iyileştirdiğini kısa zamanda farkedebilirsiniz: http://www.doakozmetik.com/argan-yagi-pmu14

    YanıtlaSil
  7. bende kratin dip bakım yağı aldım saçların uzasın diye kısa sürede ıyı sonuç gösterdi

    YanıtlaSil
  8. Merabalar bende bu yağı saçlarıma duştan sonra sürüyorum çokds seviyorum ama bugün duştan önce kullanmak istedim saçlarım çok kuruydu kendine gelsin diye ama kullanım önerilerinde 2 3 damla yazıyoken ben saçımın tamamına bolca sürdüm sizce zarar verir mi beklemeden yıkadım hemen.

    YanıtlaSil
  9. Loraelin saç ürünleri oldukça iyi ben de kuru saçlarımı biraz olsun nemlendirmek için kullanıyorum

    YanıtlaSil
  10. Kırık saçlar için de yararli mı ��

    YanıtlaSil
  11. Sultan hanım lütfen çok acil ihtiyacım var kırık saçlar için yararlı mı lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kullaniyorumm..kiriklarim icin evet gercekten faydali..tereddut etmeden kullanabilirsiniz...sari kapakli olani kiriklar icindir..

      Sil
  12. Ben kullanıyorum güzel yumuşak yapıyor.Fakat sacta sanki kirlilik bırakıyor.

    YanıtlaSil
  13. Ben kullanıyorum güzel yumuşak yapıyor.Fakat sacta sanki kirlilik bırakıyor.

    YanıtlaSil
  14. Ipeksi yumusaklikta saclara sahiptim yanliz cansiz gorutusu beni rahatsiz ediyordu sari kapak bu sorunu ortadan kaldirdi cok tesekkur ediyorum

    YanıtlaSil
  15. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için değerli, teşekkürler.